Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του SKsports.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Όροι Χρήσης
 

Επιστροφή - Ακύρωση Παραγγελίας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει μέρος ή και ολόκληρη την παραγγελία στο SKsports.gr εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στην αρχική - εργοστασιακή τους κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος της αποστολής και της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη εκτός και εάν ο λόγος επιστροφής οφείλεται σε υπαιτιότητα του SKsports.gr (ελαττωματικό προϊόν, αποστολή διαφορετικού προϊόντος από αυτό που έχει παραγγελθεί, το προϊόν δεν τηρεί τις προδιαγραφές που περιγράφονται στα χαρακτηριστικά του ) οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την επιστροφή του προϊόντος προκειμένου να γίνει η επιστροφή του με δικιά μας μέριμνα.


Προσοχή στο προϊόν δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί σημάνσεις και ετικέτες ενώ θα πρέπει να συνοδεύετε κατά την επιστροφή του από το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.


Εφόσον το SKsports.gr εξετάσει την κατάσταση των προϊόντων και εγκρίνει την επιστροφή, θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης θελήσει να κάνει ακύρωση ενώ έχει ολοκληρώσει την ηλεκτρονική παραγγελία , θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το SKsports.gr προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες πριν γίνει η αποστολή. Αν τα προϊόντα έχουν αποσταλεί η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί και εάν απαιτηθεί θα πρέπει να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία τις επιστροφής των προϊόντων.