Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του SKsports.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Όροι Χρήσης
 

Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

Συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier η A C S

Η εταιρεία ταχυμεταφορών αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και Κύπρου, παραγγελίες η οποίες αφορούν άλλες χώρες θα γίνονται αποδεκτές μόνο εφόσον αφορούν προϊόντα που επιτρέπετε η αποστολή τους.


Χρόνος Παράδοσης

Ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος και το δυσπρόσιτο της περιοχής οι παραδόσεις των προϊόντων των παραγγελιών θα πραγματοποιούνται εντός 1-6 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει υπέρβαση του παραπάνω χρονικού ορίου με υπαιτιότητα του SKsports.gr, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του χωρίς να έχει κάποια επιβάρυνση σε οποιαδήποτε φάση και εάν βρίσκετε αυτή.


Κόστος Αποστολής

- Για αγορές άνω των 50 € η αποστολή της παραγγελίας είναι δωρεάν.

- Για αγορές κάτω των 50€


Το κόστος μεταφορικών είναι 2,48€ (τιμή με ΦΠΑ ), για δέματα μέχρι 2 κιλά.


Για βαρύτερα δέματα - δυσπρόσιτες περιοχές την Κύπρο και λοιπές χώρες ισχύει προνομιακό τιμολόγιο της ACS με ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις.


Τρόπος Παραλαβής

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, διαβατηρίου ή οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.